MANGAMETALFLAGER

Elektrolytisk metal manganflager refererer til det elementære metal opnået ved syreudvaskning af manganmalm for at opnå mangansalte, som derefter sendes til en elektrolysecelle til elektroanalyse.Udseendet er som jern, i en uregelmæssig flageform, med en hård og skør tekstur.Den ene side er lys, og den anden side er ru, lige fra sølvhvid til brun.Efter forarbejdning til pulver fremstår det sølvgrå;Let at oxidere i luften, det opløser og fortrænger brint, når det støder på fortyndede syrer.Ved lidt over stuetemperatur kan den nedbryde vand og frigive brintgas.Renheden af ​​elektrolytisk mangan i anvendelsesområdet er meget høj, og dens funktion er at øge hårdheden af ​​kompositmetalmaterialer.De mest udbredte legeringer omfatter mangan-kobberlegering, mangan-aluminiumslegering og 200-serien rustfrit stål.Mangan kan forbedre styrken, sejheden, slidstyrken og korrosionsbestandigheden af ​​disse legeringer.Mangan er et uundværligt tilsætningsstof i smelteindustrien.Elektrolytisk mangan er det vigtigste råmateriale til fremstilling af mangantrioxid efter at være blevet forarbejdet til pulver.De magnetiske materialekomponenter, der i vid udstrækning anvendes i den elektroniske industri, er fremstillet ved hjælp af mangantrioxid.Elektronisk industri, metallurgisk industri og rumfartsindustrien kræver alle elektrolytisk metal

1、 Definition og karakteristika for metalmanganflager

Metalmanganflager refererer til et legeringsmateriale tilsat under stålsmeltningsprocessen, hovedsageligt sammensat af manganelement.Dens egenskaber er høj hårdhed, stærk slidstyrke og god antioxidantydelse.Samtidig har Metal mangan flager også en vis lydabsorberende effekt og kan bruges inden for områder som biludstødningssystemer og generatorsæt.

2、 Anvendelsesområder for metalmanganflager

1. Stålproduktion: Metalmanganflager er et vigtigt legeringsmateriale i stålsmeltning, som kan forbedre stålets hårdhed og sejhed, reducere dets smeltepunkt og forbedre dets slid- og korrosionsbestandighed.

2. Strømindustrien: Metal manganflager kan bruges til fremstilling af krafttransformatorer for at forbedre deres isolering modstå spændingsstyrke og varmemodstand og forbedre stabiliteten og levetiden af ​​elektrisk udstyr.

3. Kemisk metallurgi: Metalmanganflager kan også bruges til at fremstille kemiske produkter med høj renhed, såsom manganoxid og metallisk manganpulver, som har ekstremt høj markedsefterspørgsel og økonomisk værdi.

3、 Oprindelse af metal mangan flager

Der er mange lande verden over, der producerer metal mangan flager, herunder Brasilien, Sydafrika, Indien, Rusland, Kina og andre.

sgvsv

Indlægstid: 30-jan-2024